Hörmann garagedeuren

Hörmann Garagedeuren

Als u kiest voor Hörmann garagedeuren, dan kiest u voor topkwaliteit met de beste service. Het openen en sluiten van de Hörmann garagedeuren gaat met het grootste gemak. U heeft de keuze uit een Hörmann kanteldeur, sectionaaldeur of roldeur, afhankelijk van wat het beste bij uw woning past. Hörmann staat voor dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur en zichtbare kwaliteit. Wilt u een garagedeur van Hormann kopen? Wij zijn de specialist die u kan je helpen met het opmeten en de installatie van uw nieuwe garagedeur.

Hörmann sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

De Hörmann sectionaaldeuren openen recht naar boven en liggen dus net onder het plafond opgeborgen. Hierdoor bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor uw garage. Makkelijk in gebruik en in de beste kwaliteit.

Bekijk Sectionaaldeuren van Hörmann »


Zijdelingse garagedeur Hörmann

Zijdelingse garagedeur

Hörmann biedt ook een andere optie aan: de nieuwe zijdelings garagedeur. Deze garagedeur opent naar de zijkant, in plaats van naar boven. Dat is behalve plaatsbesparend ook handig. Bijvoorbeeld als u met de fiets de deur uit wilt. De sectionaaldeur is elegant, werkt makkelijk en praktisch en van dezelfde hoge kwaliteit die u van Hörmann gewend bent.

Bekijk Zijdelingse deur Hörmann»

Berry kanteldeur Hörmann

Berry kanteldeuren

De enige echte Berry kanteldeur Hörmann kunt u ook verkrijgen bij Takkenberg Garagedeuren. Deze populaire garagedeur is uniek door de veiligheid, tijdloos design en een uitstekende techniek, die het gebruik erg eenvoudig maakt.

Bekijk Berry kanteldeur Hörmann »


openslaandedeuren

Openslaande garagedeur

Met een openslaande garagedeur van Hörmann kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen, terwijl u maar één deur open doet. De geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren.

Bekijk Openslaande garagedeuren Hörmann »

rollmatic

RollMatic roldeur

Ruimte is tegenwoordig van essentieel belang. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic roldeur speciaal hiervoor ontworpen.

Bekijk RollMatic roldeuren »


parkeergaragedeuren_0

Deur voor parkeergarage

Met een Hörmann-deur voor uw collectieve garage, kiest u voor duurzaamheid. Onze deurvarianten zijn ontworpen om minimaal 250.000 keer te openen en te sluiten. Ze zijn onderhoudsarm, veilig en hebben een extreem soepele deurloop.

Bekijk Deuren voor parkeergarage »

Wij leveren topkwaliteit garagedeuren in de omgeving van Tilburg, Breda, Goirle, HilvarenbeekAlphen Chaam, Baarle Nassau-Hertog, Ulvenhout, Bavel, Galder, Rijsbergen, Strijbeek, Zundert, Gilze & Rijen, Riel, Poppel, Etten Leur, Terheijden, Teteringen, Oosterhout en Dongen. Snelle levering, goede service en lange garantie via Hörmann garagedeuren, de beste kwaliteit van Nederland.