Accessoires

Voor de aandrijvingen van de Hörmann garagedeuren hebben we een grote reeks aan accessoires, waaronder een serie design handzenders in diverse kleuren en ontwerpen. BiSecur staat voor een toekomstgerichte techniek voor comfortabele en veilige bediening van garagedeuren, inrithekken, verlichting en meer.

Een van de meeste bijzondere tools van de garagedeuraandrijvingen is het opvragen van de hoer de deur momenteel staat: door op de toets van de handzender te drukken, ziet u of uw garagedeur geopend of gesloten is.

1/ Voor hem en voor haar

handzenders
Een kleur die bij u past

De handzenders zijn in vele varianten te krijgen. Hiermee is er voor ieder wat wilt. Een hout- of titaniumoptiek, passend bij uw autointerieur. Of toch liever felle kleuren? Er is altijd een handzender die bij uw smaak aansluit.

Voor storingen ongevoelig

Door de 128-bits codering zijn de handzenders voor storingen ongevoelig en hebben ze een stabiele reikwijdte. De zeer robuuste behuizing met ingebouwde antenne is schokbestendig. Heeft u een tweede handzender? Dan kunt u de gecodeerde overdracht eenvoudig van handzender naar handzender kopiëren.

2/ Voor binnen en buiten

H-_DSG4466-210213
Codeschakelaar of vingerscanner?

U kunt zelf beslissen hoe u uw garagedeur of uw inrithek automatisch wilt bedienen. Met getallencode of transpondertechniek, heel klassiek per sleutelschakelaar
of met uw onverwisselbare vingerafdruk – aan u de keuze! Ook kunt u deze bediening verwerken in een standzuil, stijlvol en efficient.