Berry kanteldeur Hörmann

Berry kanteldeur Hörmann

De enige echte Berry kanteldeur Hörmann kunt u verkrijgen bij Takkenberg Garagedeuren. Deze populaire deur is uniek in zijn klasse door de veiligheid, een schitterend en tijdloos design en een uitstekende uitgekiende techniek.

Deze deur is met ruim 50 jaar kennis van garagedeuren en aandrijvingen uitgewerkt en doorontwikkeld. De beste kwaliteit van deze Berry kanteldeur garandeert duurzaamheid en bescherming van het materiaal.

1/ Dubbele vergrendeling

Hörmann Berry kanteldeur

Uw eigendommen veilig in uw garage

Uw huis met de inboedel is een kostbaar bezit en dus wilt u dieven altijd buiten de garagedeur houden. De beveiliging van de Berry kanteldeur is met twee grendels uitgerust, waardoor deze extra goed beveiligd is. De deurbladhoeken worden bij sluiting zodanig tegen het kozijn bevestigd waardoor het optillen van de deur zo goed als onmogelijk is. Met deze, of de optionele driepuntvergrendeling, zijn al uw kostbaarheden goed beveiligd.

2/ Van afstand te openen

Berry kanteldeuren Hörmann

Te openen met de afstandsbediening

De Berry kanteldeur is optioneel verkrijgbaar met een directe aandrijving. Hierdoor kunt u de deur optimaal openen en sluiten met het grootste gemak. U kunt kiezen uit twee soorten aandrijvingsvarianten waar wij u graag meer informatie over geven.

Hörmann biedt daarnaast een uitgebreid assortiment aan afstandsbedieningen. Een druk op de knop en u rijdt bij weer en wind beschut de garage binnen.

3/ Individuele vormgeving

Berry kanteldeur Hörmann

In de stijl van uw huis

De mogelijkheden van de Berry kanteldeur van Hörmann zijn eindeloos. Met een vrije keuze van kleur, exclusieve elementen, wel of geen geïntegreerde loopdeur, met of zonder beglazing en een variatie aan motieven en oppervlakken is een volledig eigen design van uw garagedeur mogelijk. Ook kunt u, dankzij paneelbekleding, de deur in de gevel integreren.

Bekijkt u alle mogelijkheden in onze brochure.

Wij leveren garagedeuren in de omgeving van Tilburg, Breda, Goirle, Hilvarenbeek.