ThermoPro en ThermoProPlus voordeur Hörmann

ThermoPro en ThermoProPlus voordeur Hörmann

Uw nieuwe voordeur moet bij u en uw woning passen. Kiest u voor de ThermoPro en ThermoProPlus voordeur Hörmann dan kiest u voor topkwaliteit en prachtig design, voor een goede prijs.

De ThermoPro is de voordelige stalen deur van Hörmann. Veilig door het vijfvoudige slot, energiebesparend, en door het vleugeloverdekkende deurblad een mooie entree voor uw huis. De voordeur is ook beschikbaar in de Plus variant. Met een doorlopende veiligheidsrail en een nog hogere warmte-isolatie dan z’n broertje.

Kies uit ThermoPro of ThermoProPlus voordeur van Hörmann:

1/ Stijlvol

ThermoPro en ThermoProPlus voordeur Hörmann
Een mooie deur

De ThermoPro voordeuren van Hörmann zijn stijlvol en krachtig. Zowel aan de binnen- als de buitenkant is de voordeur perfect afgewerkt en is er geen omlijsting zichtbaar. Het vlakke deuraanzicht past daarnaast ook uitstekend bij de binnendeuren. U heeft de keuze uit meerdere motieven of kleuren die passen bij uw gevel.

2/ Besparend

ThermoPro voordeur Hörmann
Houdt de warmte in huis

De ThermoPro en de ThermoPro Plus hebben een hoge warmteisolatie door een dikke volgeschuimd deurblad. De deuren zijn zeer gunstig voor uw energiegebruik. Tegenwoordig mag de U-waarde van een deur niet hoger zijn dan 1,65 W/m²·K. Deze waarde geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat. Onze deuren voldoen ruimtschoots aan deze eis met 1,2 en 0,8 W/m²·K.

In de foto ziet u een dwarsdoorsnede van de ThermoPro (links) en de ThermoPro Plus voordeur (rechts) die zorgen voor perfecte isolatie.

3/ Veilig

ThermoProPlus voordeur Hörmann
Meervoudige vergrendeling

Een veilig gevoel omdat uw voordeur inbraakveilig is. Dat is wat een Hörmann voordeur u biedt. De deuren zijn standaard voorzien van een meervoudige vergrendeling en scharnierzijde beveiliging. Bij de ThermoPro met drie stalen bouten, bij de ThermoPro Plus door een over de volledige deurhoogte doorlopende veiligheidsrail. Hierdoor wordt inbreken via de voordeur vrijwel onmogelijk.