openslaande garagedeur Hörmann

Openslaande garagedeur Hörmann

Met een openslaande garagedeur Hörmann kunt u fietsen of tuinapparaten nog simpeler uit uw garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde openslaande garagedeuren zijn ook uitermate geschikt als vervanging van kanteldeuren.

Het kenmerkende en klassieke uiterlijk blijven hierdoor behouden zonder dat de veiligheid en het comfort daar onder zullen lijden.

1/ Goed geïsoleerd

openslaande garagedeur Hörmann

Hoogwaardige materiaalkeuze

De dikke, stalen panelen van de deuren zijn gevuld met polyurethaanschuim. Deze zorgen ervoor dat de openslaande garagedeur Hörmann extreem sterk is en een lange levensduur hebben. Daarnaast isoleert het materiaal zeer goed en voorkomt het onnodig warmteverlies en overbodig energieverbruik, ook ideaal als u de garage als hobbyruimte gebruikt.

2/ Drie varianten

openslaande garagedeur Hörmann

Kies het model dat voldoet aan uw eisen

Bij de openslaande garagedeur van Hörmann kan u kiezen uit drie uitvoeringen. De NT 60-2 is de uiterst solide basisversie en de NT 80-2 en TC80-2 zijn de thermisch geïsoleerde varianten hierop. Met de laatste twee varianten wordt de warmte nog beter binnen gehouden. Daarnaast beschikt deze deur ook nog eens over een 5-voudige vergrendeling, voor extra veiligheid.

3/ Naar uw wens

openslaande garagedeur Hörmann

Uw perfecte deur samenstellen

Nóg een voordeel van de openslaande garagedeur Hörmann: U heeft een ruime keuze om uw persoonlijke voorkeur uit te kiezen. U heeft ruime keuze in kleuren, motieven, oppervlakken, scharnieren en handgrepen. Voor nog meer comfort kiest u voor een deurdranger met vaststelmogelijkheid. Download voor meer informatie onze folder of neem contact op.

Wij leveren garagedeuren in de omgeving van Tilburg, Breda, Goirle, Hilvarenbeek.