Hörmann sectionaaldeur

Hörmann sectionaaldeur

Kiest u voor de Hörmann sectionaaldeur dan weet u dat u voor de juiste keuze gaat. De sectionaaldeuren openen recht naar boven en liggen daarmee direct onder het plafond, zodat veel ruimte bespaard wordt. Daarnaast kan de Hörmann sectionaaldeur in iedere garageopening ingebouwd worden, bieden ze een zeer goede breedte om door te rijden en zijn ze optimaal afgedicht aan de zijkanten en op de grond.

In vergelijking met de klassiekere varianten van garagedeuren biedt deze Hörmann garagedeur u net wat meer op het gebied van veiligheid, comfort en design. De deur is verkrijgbaar in diverse kleuren en met ruime keuze uit motieven en oppervlakken.

1/ Geruststellend veilig

Hörmann sectionaaldeur

Van optilbeveiliging tot uitschakelautomaat

De beveiliging van deze Hörmann sectionaaldeur is buitengewoon. De verborgen veren en de gepatenteerde vingerklembeveiliging voorkomen dat de vingers en kinderhanden tussen de panelen geraken. De deur stopt automatisch door een betrouwbare uitschakelautomaat; dat zorgt ervoor dat de deur automatisch stopt als iemand onder de sluitende deur doorloopt.

Minstens zo belangrijk is dat de garagedeur ‘s Nachts goed beveiligd is tegen inbrekers. Door de unieke optilbeveiliging van Hörmann die volledig mechanisch werkt, waardoor deze ook werkt  in geval van stroomuitval of als de stroom met de hoofdschakelaar wordt uitgezet, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.

2/ Enorm comfortabel

Hörmann sectionaaldeuren

Meer ruimte bij binnenrijden en parkeren

Deze Hörmann sectionaaldeur biedt u optimaal comfort bij het openen, sluiten in- en uitrijden. De panelen van de deur worden in de looprails geleid en de deur opent verticaal. Hierdoor heeft u geen last van uitstekende hefarmen in de doorgang, waardoor u tot veertien cm meer ruimte heeft bij het in- en uitrijden van uw garage.

Dat is vooral prettig wanneer brede auto’s in wat kleinere garages moeten passen. Door de verticale constructie van de sectionaaldeur kan de deur zelfs open wanneer er vlak voor de garage een auto staat geparkeerd, nooit problemen met de ruimte dus. U bedient de deur simpelweg met een druk op de knop van de afstandsbediening.

3/ Zeer goede isolatie

sectionaaldeur Hörmann

Goed voor uw energierekening en het milieu

De sectionaaldeur van Hörmann heeft een zeer goede isolatie waarmee aan de vier zijden wind, regen en sneeuw buiten gehouden worden. De dichtingen tussen de panelen bij dubbelwandige deuren zorgen voor een extra afdichting.

De onderkant van de deur is afgesloten door een goede rubberen slip, onder aan het deurblad, dat de kleine oneffenheden van de vloer toch goed afdicht. Het is mogelijk om ventilatiesleuven of ventilatieroosters in een deurpaneel te zetten, die ervoor zorgen dat er voldoende doorstroom van frisse lucht is.

Wij leveren garagedeuren in de omgeving van Tilburg, Breda, Goirle, Hilvarenbeek.