Zijdelingse garagedeur Hörmann

Zijdelingse garagedeur Hörmann

Een mooie en slimme nieuwe oplossing in de wereld van de garagedeuren:  de zijdelingse garagedeur Hörmann. Deze zijdelingse deur opent niet naar boven, maar naar de zijkant. Dat is natuurlijk plaatsbesparend maar ook nog eens erg handig, als je bijvoorbeeld met de fiets naar buiten of binnen gaat. Bijvoorbeeld als u met de fiets de deur uitgaat. De zijdelingse sectionaaldeur van Hörmann is elegant, praktisch en van de kwaliteit die u van Hörmann gewend bent.

1/ Snel uw garage in en uit

Zijdelingse garagedeur Hörmann

Personendoorgang

Niet wachten tot de hele deur naar boven is, dat is de zijdelingse garagedeur van Hörmann. Bij ‘normale’ garagedeuren moet u wachten tot de deur helemaal is geopend, maar de nieuwe oplossing van Hörmann kunt u zo instellen dat u snel naar buiten kan met uw motor, fiets, kruiwagen of te voet.

U kunt de deur op verschillende standen instellen, zodat deze tot de helft opengaat, of eventueel zelfs nog minder.


3/ Plafond vrij

Zijdelingse garagedeur

Neemt weinig ruimte in

Heeft uw garage een laag plafond? Ook dan is de Zijdelingse garagedeur Hörmann de ideale oplossing voor u. Ook als u het plafond wilt gebruiken als opslag, of als er iets aan opgehangen moet worden dan is deze zijdelingse garagedeur een perfecte oplossing.

Met de zijdelings sectionaaldeur gebruikt u de ruimte in uw garage optimaal.

2/ Hoge kwaliteit en veiligheid

Zijdelingse garagedeuren Hörmann

Perfecte isolatie, geluiddemping en veiligheid

De panelen van de zijdelingse garagedeur zijn 42 mm dik en bieden daarmee een uitstekende warmte-isolatie en geluidsdemping. De vingerklem-beveiliging zorgt er tevens voor dat de vingers niet bekneld zullen raken.

De uitschakelautomaat is zo ingesteld dat deze er automatisch voor zorgt dat de deur direct stopt bij contact met personen en voertuigen. Zeker met kinderen biedt deze garagedeur dus optimale beveiliging.


4/ Kies uw kleur en oppervlak

Zijdelingse garagedeur Hörmann kleuren

Woodgrain

Welk oppervlak heeft u nodig voor uw garagedeur? En welke kleur zou u uw zijdelingse garagedeur Hörmann graag zien?

Woodgrain is robuust en heeft een natuurgetrouw zaagsnede motief. Daarnaast heeft u ook de keuze uit New Silkgrain (fijngestructureerd en elegant) en Decograin Golde Oak (naturel houtkarakter).

Profilering

Ook in de profilering heeft u verschillende keuzes. Gaat u voor de M-profilering, de L-profilering (met bredere panelen) of Casetten (brede panelen met vlakken)?

Diverse kleuren

Kies uit onze vijftien voorkeurkleuren die u in bovenstaande afbeelding al kunt zien.

 

Wij leveren garagedeuren in de omgeving van Tilburg, Breda, Goirle, Hilvarenbeek.