ThermoCarbon voordeur Hörmann

ThermoCarbon voordeur Hörmann

Maar weinig deuren zullen nóg beter zijn dan de ThermoCarbon voordeur Hörmann. Met een negenvoudig slot, verborgen scharnieren en drie- tot viervoudige splintervrije beglazing beschikt de ThermoCarbon over een bijzonder hoge veiligheidsuitrusting en behoort deze elegante voordeur tot de absolute top onder de voordeuren.

Ook de warmte-isolatie van de voordeur is hoogstaand en met de hoge geluiddemping biedt de ThermoCarbon alle voordelen die horen bij een aluminium deur. Kies het design dat aansluit bij uw smaak en de gevel van uw huis.

1/ Isolatie-kampioen

ThermoCarbon voordeur Hörmann

Maximale warmte-isolatie

De ThermoCarbon voordeur Hörmann is de beste deur wat betreft isolatie. Met een U-waarde van maximaal 0,47W/m²k verliest uw huis nauwelijks warmte via deze voordeur. Door het 100 millimeter dikke deurblad, het met carbon-glasvezels versterkte vleugelprofiel en de thermische isolatiebeglazing zorgen ervoor dat uw energieverbruik laag blijft.

Deze deur iis daarom zeer geschikt voor ‘passiefhuizen’, extreem zuinige woningen die bij wet een maximale U-waarde van 0,8 mogen hebben. De ThermoCarbon voordeur van Hörmann voldoet ruim aan die eis. Al met al een zeer aantrekkelijke deur als u wilt besparen op uw energiekosten.

2/ Hoogste veiligheid

ThermoCarbon voordeur Hörmann

De hoogste veiligheid

De ThermoCarbon biedt naast het zuinige karakter ook zeer goede beveiliging met slechts een sleuteldraai. Het negenvoudige slot bestaat uit vijf stalen draaigrendels en vier stalen pennen die uw huis optimaal beveiligen.

De dikke, gelaagde splintervrije beglazing beschermt van binnen en buiten tegen snijwonden en maakt het voor dieven uitermate lastig om in te breken. Met de ThermoCarbon kiest u een van de beste voordeuren op het gebied van veiligheid en inbraakgevoeligheid.

3/ Aan alles gedacht

ThermoCarbon voordeur Hörmann

Design handgrepen

Ook aan het design van deze ThermoCarbon voordeur Hörmann ontbreekt bijna niks. De deuren zijn standaard met roestvrijstalen handgrepen uitgerust. U kunt ook kiezen voor een geïntegreerde handgreep die u op de kleur van uw deur kunt afstemmen.

Verdekte scharnieren

De scharnieren van de ThermoCarbon zijn zowel aan de buiten- als aan de binnenkant van de deur niet te zien. Zowel zeer netjes afgewerkt als uitermate veilig dus.