TopComfort, TopPrestige en TopPrestigePlus van Hörmann

TopComfort, TopPrestige en TopPrestigePlus voordeur van Hörmann

Deze drie deuren zijn de Top-serie aluminium voordeuren van Hörmann.  De TopComfort is de voordelige basisuitvoering. Daarnaast hebben we de TopPrestige en de TopPrestigePlus, de meest volledige variant met de beste warmte-isolatie.

Welke van de drie Hörmann voordeuren u ook kiest, ze staan garant voor topkwaliteit ‘Made in Germany’. Daarnaast hebben ze alle drie de voordelen van een aluminium voordeur. Met een betere geluiddemping dan een houten of kunststof deur, uitstekende isolatie, grote stabiliteit en weinig onderhoud.

1/ Drie varianten

TopComfort, TopPrestige en TopPrestigePlus

TopComfort

De TopComfort is de voordelige basisuitvoering, maar daarmee is deze deur zeker niet ongeschikt. Een mooie deur met een vijfvoudig veiligheidsslot en een goede warmte-isolatie.

TopPrestige

De TopPrestige-variant biedt net wat extra’s door zijn overdekte omlijsting. Deze voordeur is, afhankelijk van het motief dat u kiest, leverbaar met een U-waarde vanaf 1,4.

TopPrestigePlus

Bij de TopPrestigePlus geldt de overdekte omlijsting ook voor de binnenzijde van de deur. Bovendien laat deze meest uitgebreide uitvoering nog minder warmte door met een U-waarde van 1,1 en zijn de scharnieren van de deur zeer netjes weggewerkt.

2/ Ruime keuze

TopComfort, TopPrestige en TopPrestigePlus van Hörmann

Stel uw eigen deur samen

U kunt zelf het design van uw TopComfort, TopPrestige en TopPrestigePlus voordeur van Hörmann samenstellen. Het motief, de kleur, één van de mooie design handgrepen en eventueel extra veiligheid met de RC2-uitrusting, u kiest het zelf uit. Wilt u ramen langs de zijkant of een luifel boven de deur? Ook deze kiest u naar uw smaak en voorkeursstijl. Zo wordt uw voordeur uw persoonlijke visitekaartje.

3/ Goede service

TopComfort, TopPrestige en TopPrestigePlus van Hörmann

Snel en vakkundig

Wilt u uw huidige voordeur vervangen door een Hörmann-deur? Dit gaat meestal zeer gemakkelijk. Donkers & Takkenberg stuurt een specialist naar uw met een goede service. Na een persoonlijk adviesgesprek en zorgvuldige opmeting wordt uw oude deur vakkundig gedemonteerd en uw nieuwe voordeur geplaatst.