Garagedeuraandrijving Hörmann

Garagedeuraandrijving Hörmann

De garagedeuraandrijving Hörmann is optimaal om u zoveel mogelijk comfort en plezier van uw garagedeur te geven. Met de handige open en sluit-mogelijkheden staat u nooit in de regen of de kou om uw garage in of uit te gaan.

1/ Turbosnel

Garagedeuraandrijving Hörmann
Tot 50% snellere deuropening

Met de SupraMatic aandrijving van Hörmann gaat de garagedeur tot 50% sneller open. Dit betekent meer comfort en minder stress bij het binnen- en uitrijden van uw garage wanneer deze bijvoorbeeld aan een verkeersweg ligt.


3/ Betrouwbaar

Garagedeuraandrijving Hörmann
Dankzij de ingebouwde uitschakelautomaat stopt de deur direct als er contact is met een voorwerp of persoon. Nòg meer veiligheid biedt het plaatsen van een fotocel, die personen en voorwerpen vlakbij de deur contactloos ontdekt.

2/ Dubbel beveiligd

Garagedeuraandrijving Hörmann app
Optilbeveiliging en BiSecur radiosysteem

Inbrekers krijgen het moeilijk: wanneer de garagedeur zich sluit, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedeur is meteen vast vergrendeld en uiterst goed beveiligd tegen optillen.


4/ Smart, altijd en wereldwijd

Garagedeuraandrijving Hörmann app op smartphone
De Hörmann BiSecur Gateway is een handige smartphone app waarmee u uw garagedeur- en inrithekaandrijvingen, uw voordeur en alle andere elektrische toestellen kunt koppelen. Bovendien toont de app u ook de actuele positie van uw garagadeur of inrithek en geeft deze aan of uw voordeur op slot is of niet.