ThermoSafe voordeur Hörmann

ThermoSafe voordeur Hörmann

Samen met de ThermoCarbon behoort de ThermoSafe voordeur Hörmann tot een nieuwe generatie voordeuren. Het zijn voordeuren met een elegante uitstraling, uitstekend isolerend en bijzonder veilig.

Daarbij komen ook nog eens de voordelen van het aluminium; De deuren hebben een zeer goede geluiddemping, grote stabiliteit en zijn daarnaast onderhoudsarm. Aluminium deuren verliezen hun schoonheid niet en zien er na jaren nog altijd als nieuw uit.

U kunt zelf het motief en de kleur van uw ThermoSafe voordeur kiezen. Van strak en modern tot klassiek en chique, de keuze is aan u.

1/ Elegant

ThermoSafe voordeur Hörmann

Deurblad zonder zichtbare omlijsting

Doordat de omlijsting die voordeuren normaal wel hebben bij de ThermoSafe voordeur Hörmann niet zichtbaar is, ontstaat er een ruime en mooie aanblik van uw entree. Daarbij komt ook nog dat de binnenzijde van uw voordeur glad is en daardoor goed past bij uw deuren binnenshuis.

2/ Hoge isolatie

ThermoSafe voordeur Hörmann

Geld besparen op uw energierekening

De ThermoSafe voordeur Hörmann heeft een zeer goed isolatie waardoor enorm weinig warmte verloren gaat. De ThermoSafe voordeur heeft een U-waarde tot 0,8 W/m²K en is daarmee erg geschikt voor huizen in de lage energie klassen. Dit komt onder meer door het 73 millimeter dikke deurblad en de drievoudig thermisch isolerende beglazing.

3/ Veilig

ThermoSafe voordeur Hörmann

Vijfvoudig slot en splintervrije beglazing

Behalve goed voor de warmte is uw ThermoSafe voordeur Hörmann ook uitermate veilig tegen inbraak. Zoals de naam al doet vermoeden is de ThermoSafe voordeur met een vijfvoudig slot zeer inbraakwerend. Wanneer de deur gesloten wordt, draaien drie stalen haken en twee grendels in stalen slotplaten. Bovendien is de scharnierzijde beschermt tegen optillen waardoor inbraak via de voordeur enorm lastig gemaakt wordt.

Omdat bij een glasbreuk de splinters aan het folie dat in het midden zit blijven zitten wordt ook via die manier inbreken bijna onmogelijk. Teven beschermt die folie-laag bij sneuvelen tegen verwondingen.