Rollmatic roldeur Hörmann

Rollmatic roldeur Hörmann

U bent op de juiste pagina, kies voor de Rollmatic roldeur Hörmann. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is door maker Hörmann de RollMatic roldeur ontworpen.  Watis het voordeel van deze garagedeur? Het plafond blijft vrij en u parkeert tot vlak voor de deur die uitermate gemakkelijk opent en sluit. Hörmann levert u deze deur in één van de door u gekozen negen voorkeurskleuren.

1/ Plaats-besparend

Rollmatic roldeur Hörmann

Een Hörmann RollMatic roldeur past altijd

Het maakt niet uit hoe de vorm van uw garage-opening is. Rechthoekig, afgeschuind, met segment- of rondbogen, een RollMatic roldeur van Hörmann past altijd. Doordat de deur verticaal open gaat wordt er veel ruimte voor en in de garage gecreëerd. Omdat met deze oplossing het plafond vrij blijft kan hier gewoon verlichting hangen en kan het als opslag dienen.

2/ Weinig onderhoud

Rollmatic roldeur Hörmann

Vuilafstotend en makkelijk schoon te houden

De Rollmatic roldeur is gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium en is daarbij ook standaard uitgerust met een moderne aandrijvingstechniek. Het gladde oppervlak van de aluminium profielen oogt modern en chic en is makkelijk schoon te houden met water. De laklaag is weerbestendig en blijft fris ogen.

3/ Vrijwel geruisloos

Rollmatic roldeur Hörmann

Veilig en stil dankzij uitgekiende techniek

Er is veel aandacht besteeds aan de techniek van de Rollmatic roldeur, waardoor het starten en stoppen subtiel en vrijwel geruisloos gaat, waardoor de deur ontzien wordt. Dankzij deze perfecte techniek, is de deur naast stil, ook nog eens extreem veilig. Zo zorgt de uitschakelautomaat ervoor dat de deur onmiddellijk tot stilstand komt bij contact met een hindernis.

Wij leveren garagedeuren in de omgeving van Tilburg, Breda, Goirle, Hilvarenbeek.