Hörmann garagedeuren Baarle Nassau-Hertog

Hörmann garagedeuren Baarle Nassau-Hertog

Zoekt u Hörmann garagedeuren in de omgeving van Baarle Nassau-Hertog? Takkenberg garagedeuren is dan voor u het juiste adres. Wij bieden topkwaliteit garagedeuren in Baarle Nassau-Hertog en omstreken.

Takkenberg garagedeuren staat voor goede service en perfecte kwaliteit. Het prachtige design en de eenvoudige bediening zorgen er samen met het uitgebreide aanbod voor dat u verzekerd bent van de garagedeur naar uw keuze.

Vele soorten Hörmann garagedeuren Baarle Nassau-Hertog

Wij bieden meerdere soorten Hörmann garagedeuren. U heeft de keuze uit onder meer een Hörmann kanteldeur, sectionaaldeur of roldeur, dit is puur afhankelijk van wat het beste bij uw woning past.

Klik op de onderstaande afbeeldingen om naar de garagedeur van uw keuze te gaan. Wij zorgen voor de verwijdering van uw oude garagedeur en de installatie van een nieuwe.

Hörmann sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

De Hörmann sectionaaldeur opent recht naar boven en ligt dus net onder het plafond opgeborgen. Hierdoor biedt deze maximale ruimte om te parkeren, in en voor uw garage.

Bekijk Sectionaaldeuren van Hörmann »


Zijdelingse garagedeur Hörmann

Zijdelingse garagedeur

Een nieuwe manier die Hörmann voor garagedeuren gebruikt is de zijdelingse garagedeur. Deze garagedeur opent naar de zijkant, in plaats van naar boven. Dat is behalve plaatsbesparend ook handig. Bijvoorbeeld als u met de fiets de deur uit wilt. De sectionaaldeur is elegant, praktisch en van dezelfde hoge kwaliteit die u van Hörmann gewend bent.

Bekijk Zijdelingse deur Hörmann»

Berry kanteldeur Hörmann

Berry kanteldeuren

De enige echte Berry kanteldeur Hörmann kunt u verkrijgen bij Takkenberg Garagedeuren. Deze populaire deur is uniek door de veiligheid, tijdloos design en een uitstekende techniek.

Bekijk Berry kanteldeur Hörmann »


openslaandedeuren

Openslaande garagedeur

Met een openslaande garagedeur van Hörmann kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen, terwijl u slechts één deur open doet.

Bekijk Openslaande garagedeuren Hörmann »

rollmatic

RollMatic roldeur

Ruimte is tegenwoordig van essentieel belang. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic roldeur speciaal hiervoor ontworpen.

Bekijk RollMatic roldeuren »


parkeergaragedeuren_0

Deur voor parkeergarage

Met een Hörmann-deur voor uw collectieve garage, kiest u voor duurzaamheid. Onze deurvarianten zijn ontworpen om minimaal 250.000 keer te openen en te sluiten. Ze zijn onderhoudsarm, veilig en hebben een extreem soepele deurloop.

Bekijk Deuren voor parkeergarage »

Wij leveren onze topkwaliteit garagedeuren ook in de omgeving van Breda, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek. Snelle levering, goede service en lange garantie via Hörmann garagedeuren. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!